среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-14 08:002023-08-14 16:00Гостивардел од с.Маврово-област после гробишта
  2023-08-14 08:502023-08-14 14:00Кавадарциселата Крњево, Чемерско, Бохула и Радња
  2023-08-14 08:002023-08-14 11:00Кратовос.Мождивњак, с.Конопница (Крстата Падина, Деловодци, Долно Лаќе, Белина, Чивлк), Тлминци, Длабочица и Баштево.
  2023-08-14 08:002023-08-14 13:00Кумановодел од корисниците од ул Гоце Делчев, Вардарска, Борис Кидриќ, Здравстен дом - Уред и објекти околу Уред
  2023-08-14 10:002023-08-14 13:00Охриддел од село Лескоец, улица Рашанец од Екстра Скопско до патот кон село Лакочереј, Индустриски објекти: магацин Екстра Скопско, Царинска Управа Терминал, ПЕ Логистик и останати корисници во овој реон.
  2023-08-14 09:002023-08-14 15:00Скопје АеродромУСЈЕ:корисниците околу Железничката пруга во село УСЈЕ
  2023-08-14 09:002023-08-14 14:30ТетовоЛУКОВИЦА, МЕРОВО, МЕРОВО, ГУРГУРНИЦА, РОГЛЕ, СЕДЛАРЕВО, КОПАЧИН ДОЛ, ГРУПЧИН, НОВО СЕЛО Дервенд, с.ЦЕРОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ