недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-14 09:00:002022-03-14 16:00:00Гостиварнас.Питарница на излез и с.Чајле на влез
  2022-03-14 09:00:002022-03-14 15:00:00Гостивардел од с.Чајле
  2022-03-14 09:00:002022-03-14 14:30:00Кичеводел од с. Преглово кај нова Џамија и с. Ореовец. Во ова време ќе има кратки прекини и с. Пласница и с. Ижиште
  2022-03-14 08:30:002022-03-14 15:00:00Кратовос.Куклица
  2022-03-14 08:30:002022-03-14 09:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Наум Наумовски Борче бр. 88, 88А, 90 и 98, ул.Јордан Хаџиконстантинов- Џинот бр.23, 25, 27 и 29
  2022-03-14 08:00:002022-03-14 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од ул.7-ма Албанска Бригада, дел од ул.Цветан Димов, дел од ул.Чаирска
  2022-03-14 10:00:002022-03-14 12:00:00Тетоводел од с.Пирок објектите до автопат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ