среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-14 09:15:002022-02-14 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Здуње.
  2022-02-14 08:45:002022-02-14 14:00:00Делчевос.Град
  2022-02-14 09:00:002022-02-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Милан Марковиќ.
  2022-02-14 09:30:002022-02-14 13:00:00СтрумицаМУРТИНО: дел од с.Муртино-околу ОУ Маршал Тито.
  2022-02-14 09:00:002022-02-14 12:00:00ТетовоЧЕЛОПЕК: дел од с.Челопек, делот кај гробиштата.
  2022-02-14 09:00:002022-02-14 13:30:00Тетоводел од ул. Благоја Тоска и Борис Кидрич.
  2022-02-14 09:30:002022-02-14 14:30:00ТетовоТЕТОВО: дел од ул.Јане Сандански, објекти кои се наоѓаат од стар Кам Маркет до Болница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ