недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 13 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 13 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-13 09:002023-11-13 12:00Гостиварул.Седе Костовски односно околу продавницата Нептун - Гостивар
  2023-11-13 09:002023-11-13 14:00Гостивардел од нас.Питарница.
  2023-11-13 08:002023-11-13 16:00Кратовос.Луке, с.Подржи Коњ
  2023-11-13 08:002023-11-13 11:00КумановоДел од ул. Ѓуро Пуцар Стари кај ул. Благоја Думановски - Пецкалија
  2023-11-13 09:002023-11-13 12:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: Дел од потрошувачите од ул.100, ул.81 и ул.83 во населба Волково

  НАЈНОВИ ВЕСТИ