петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-13 09:002023-03-13 15:00Гостивардел од ул.18ти Ноември, дел од ул.Илинденска, дел од ул.С.Крстески
  2023-03-13 09:002023-03-13 15:00Гостивардел од индустриска зона покрај автопат ГВ-ТЕ (после Бекгранит)
  2023-03-13 09:002023-03-13 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: Беличка река, Белица Амбуланта, Тажеска река, с. Брезница, резерват Јасен
  2023-03-13 07:302023-03-13 14:30Кумановоул. Бајрам Шабани
  2023-03-13 09:152023-03-13 11:00Кумановос.Брзак, РОМАНОВЦЕ: Железничка станица Романовце
  2023-03-13 09:002023-03-13 11:00Прилепул.Александар Македонски, Хотел Сонце ГА ( Мак Ам ), бензинска пумпа Мак АМ, и околината
  2023-03-13 09:002023-03-13 15:00ТетовоЛАВЦЕ, тетовско Кале, СЕЛЦЕ: ХПП Пена,А1 предавател, СЕЛЦЕ
  2023-03-13 09:302023-03-13 14:30Тетовос.ФАЛИШЕ и железарата пред влез во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ