четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 13 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-13 09:002023-02-13 15:00Гостивардел од с.Врапчиште- област кон автопат
  2023-02-13 09:002023-02-13 14:00Делчевос.Смојмирово
  2023-02-13 09:002023-02-13 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Востаничка, од бр.138 до бр.170
  2023-02-13 09:002023-02-13 14:00Штип15-ти километар вили Селце
  2023-02-13 10:002023-02-13 15:00Штипс. Малино, с. Алакинце, наплатна станица Преод,
  с. Крушица, с. Преод, с. Сопот

  НАЈНОВИ ВЕСТИ