недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 12.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 12.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-12 10:002024-02-12 12:00ВелесБАШИНО СЕЛО, делот кон бензиска Симит Петрол
  2024-02-12 07:302024-02-12 15:00Кратовос.Кркља, с.Жидилово, с.Узем, с.Костур, Гасификација Жидилово, Граничен премин Деве Баир.
  2024-02-12 10:002024-02-12 16:00ПрилепАлинци, Шелеверци, Мало Рувци, бензиска станица Елтерм, млин Тополчани
  2024-02-12 08:302024-02-12 16:00Скопје Аеродромул. Коста Кирков бр. 3, ул. Дебарца бр. 13

  НАЈНОВИ ВЕСТИ