четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 11.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 11.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-11 09:002023-12-11 15:30Битолас. Бач, Брод, Живојно, Сливица, Добровени, Скочивир, Гермијан, караула Гермијан, Викарди и космофон Живојно
  2023-12-11 09:002023-12-11 11:00Гевгелијасело Петрово и Габрово како и дел од потрошувачите во Миравци
  2023-12-11 08:002023-12-11 11:00Кумановобез напојување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од ул Железничка
  2023-12-11 08:002023-12-11 12:30Кумановос.Липково, после реката
  2023-12-11 08:302023-12-11 16:30Прилепул.Пецо Крстески Даскало, ул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел
  2023-12-11 10:002023-12-11 12:00Прилепнаселба Аличаир, ул.Кеј 9-ти Септември, ул.11-ти Октомври, ул.Генерал Васко Карангелески, ул.Крушевска
  2023-12-11 13:002023-12-11 14:00Скопје Аеродромдел од ул.Славка Динкова
  2023-12-11 08:302023-12-11 15:00Скопје Васил Главиновдел од Петровец, објектите што се наоѓаат по патот за Огњанци, с.Бадар, дел од Катланово, објектите накај Тотинци, с.Блаце, с.Кожле, с.Огњанци, фазанерија Јасен
  2023-12-11 08:452023-12-11 09:45Скопје Васил ГлавиновКатланово, Градманци, Катлановсока бања, Летевци, мотели и безиски пумпи околу Калтаново
  2023-12-11 10:002023-12-11 15:00Скопје Ѓорче Петровнас.Црквиште - Волково дел од ул.22.
  2023-12-11 09:002023-12-11 15:00Тетоводел од с.Глоѓи, објекти кои се наоѓаат на излез од селото кон с. Пршовце, дел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат во близина на школото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ