четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 11 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 11 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-11 08:50:002022-04-11 14:30:00Гостиварс.Дебреше ( кон с.Врањовце), с.Врањовце
  2022-04-11 09:00:002022-04-11 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште-област кај стадионот
  2022-04-11 08:45:002022-04-11 14:00:00Делчевос.Чифлик, с.Умлена
  2022-04-11 08:40:002022-04-11 15:00:00Кичевоасфалтна база Гранит, село Србјани, село Бигор Доленци, прочистителна станица Кичево
  2022-04-11 12:30:002022-04-11 13:00:00Кичевосело Бачишта, Речани-Зајашко, ХЕЦ Бачишта 1 и 2 и ХЕЦ Дупница
  2022-04-11 13:00:002022-04-11 14:00:00Кичевосело Мамудовци, Црвивци, Гарани, село Осломеј, Србица, Туин, Бериково и др.
  2022-04-11 10:00:002022-04-11 10:30:00Кичевократки прекини со електрична енергија на северен дел од град Кичево (населба Пашино, Бала Маало и 22-ри Декември), село Зајас, Трапчин Дол, Црвивци, Гарани,Осломеј, Србица, Туин и др.
  2022-04-11 08:30:002022-04-11 15:00:00КумановоБедиње, дел после касарна Карпош, ул.11 Ноември, Трајко Јовановскии Кмет, Индустриска
  2022-04-11 08:15:002022-04-11 10:15:00Скопје Аеродромул. Ѓорѓи Капчев 16
  2022-04-11 10:00:002022-04-11 12:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 1616
  2022-04-11 08:30:002022-04-11 11:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Ѓуро Ѓоновиќ, дел од ул. Раде Јовчевски Корчагин
  2022-04-11 08:00:002022-04-11 15:00:00Скопје Аеродромдел од с.Ракотинци, од школото кон с.Добри Дол
  2022-04-11 10:00:002022-04-11 15:00:00Тетоводел од с.Жеровјане, објекти кои се наоѓаат кај поштата, дел од с.Жеровјане, објекти кои се наоѓаат кај полициската станица
  2022-04-11 09:00:002022-04-11 15:00:00Тетовос.Урвич, с.Ново Село Шар, с.Селце Кеч, с.Јеловјане

  НАЈНОВИ ВЕСТИ