петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-10 09:45:482022-10-10 12:31:48ВелесУлица Кумановска, Областа до пругата и зградите(приклучени на воздушна мрежа)
  2022-10-10 08:00:002022-10-10 14:00:00Делчевос.Двориште, Суви Лаки, Минка, Туртела, Гараган, Умленски колиби
  2022-10-10 09:00:002022-10-10 11:00:00ПрилепДел од Кеј 19-ти Септември, Партизански Одреди
  2022-10-10 12:00:002022-10-10 14:00:00Прилепс.Никодин,ТРОЈАЦИ: Маврово Асфалтна База, с.Беловодица, с.Плетвар, с.Ореовец, ТРОЈАЦИ: Теракота Каменолом, с.Тројаци, с.Ракле
  2022-10-08 09:00:002022-10-08 15:00:00Скопје АеродромАлдинци до Солунска Глава
  2022-10-10 09:00:002022-10-10 15:00:00Скопје АеродромАлдинци до Солунска Глава
  2022-10-10 11:00:002022-10-10 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Маркет Кипер позади АМСМ во Чаир
  2022-10-10 10:00:002022-10-10 12:00:00СтрумицаРАДОВИШ: ТС. Вошка, Металпромет, Објектите позади бензинска Макпетрол Радовиш(Река), Флорес, Енерго Соларис, Бела Црква, Сепарација, Флутинг Мак, Калузлија, Еренче Бел Камен, Шипковица, Смиљанци. Викенд населби планина Плачковица
  2022-10-10 09:00:002022-10-10 15:00:00Струмицас.Градско Балдовци, Ки-По, Ване Комерц
  2022-10-10 09:00:002022-10-10 12:00:00Тетоводел од с.Боговиње, објектите кај горниот мост и објектите на патот за Селце Кеч

  НАЈНОВИ ВЕСТИ