сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-10 09:152023-07-10 14:30ВелесЧАШКА: Гулевска Населба, Св.Богородица Согле, Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Нежилово, Папрадиште, Ореше, Чеплес
  2023-07-10 08:402023-07-10 15:00Гостиварс.Калиште, с.Ломница, с.Ѓурѓевиште
  2023-07-10 09:002023-07-10 14:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Тачовци, с.Цера
  2023-07-10 09:002023-07-10 15:00Кочанис. Тркање (горниот дел на селото, зад Самопослугата)
  2023-07-10 08:302023-07-10 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски
  2023-07-10 08:302023-07-10 13:00Прилепс.Мажучиште, ул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, фирма Корвин Стоун, фирма Агроинвест,Институт за Тутун, Хлорна Станица Песиобрци,Градски Гробишта
  2023-07-10 09:002023-07-10 14:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците на ул.Андреја Зограф
  2023-07-10 10:002023-07-10 16:00Стругас.Гари
  2023-07-10 09:002023-07-10 13:00Тетоводел од корисниците на ул.101 во с. По
  2023-07-10 11:002023-07-10 15:00ТетовоБОГОВИЊЕ, РАКОВЕЦ
  2023-07-10 09:002023-07-10 11:00ТетовоЈЕЛОВЈАНЕ, УРВИЧ, СЕЛЦЕ КЕЧ, НОВО СЕЛО, БОГОВИЊЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ