среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 10 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-10 09:00:002022-01-10 13:00:00Гостивардел од с. Дебреше-област на влез.
  2022-01-10 08:00:002022-01-10 15:00:00Кратоводел од с. Ранковце (улица од Полиција кон излез од село кон Герман).
  2022-01-10 10:00:002022-01-10 14:00:00КумановоМаркет Кит Го, ул. Ѓорче Петров
  2022-01-10 09:00:002022-01-10 15:00:00Скопје Аеродромс. Смесница
  2022-01-10 10:00:002022-01-10 13:00:00Стругас. Лабуништа (дел Мустовци)
  2022-01-10 09:30:002022-01-10 15:30:00Стругас. Враништа (новата населба)
  2022-01-10 09:30:002022-01-10 14:30:00ШтипДЕЛ ОД С. КАРБИНЦИ, КАЈ ОПШТИНАТА И ОУ СТРАШО ПИНЏУР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ