сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 09 10 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 09 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-09 08:302023-10-09 15:00Гостивардел од ул.Беличица, дел од ул.Младен Симоноски.
  2023-10-09 08:302023-10-09 15:00Гостиварс.Долно Јеловце
  2023-10-09 09:502023-10-09 12:00ДелчевоБЕРОВО - ФНЦ Ботибо, Каракутовски, Населба Трска Санација
  2023-10-09 09:302023-10-09 14:30КочаниПРОБИШТИП - с.Лезово, с.Гујновци, с.Трооло, с.Гајранци, с.Пестришино, с.Пишица
  2023-10-09 07:302023-10-09 11:00Кумановоoбјекти на поранешна фабрика ИСКРА, Метал Нет, филтер станица за вода, ф-ка Тушевски, Кентаур Импекс, бетоњера Козјак во нас. Бедиње, дел од нас.Бедиње, поранешен Ладилник и сокара Кватро
  2023-10-09 09:302023-10-09 14:00Прилепс.Тополчани, с.Чепигово,с.Тројкрсти, с.Веселчани,с.Загорани, Градобитна станица Тополчани
  2023-10-09 09:002023-10-09 13:00Скопје АеродромДел од објекти меѓу ул. Лазар Димитров, бул.Србија, бул.Борис Трајковски
  2023-10-09 09:002023-10-09 12:00Скопје АеродромДел од ул.Горноврановска.
  2023-10-09 09:002023-10-09 12:30Скопје АеродромУЖИЧКА РЕПУБЛИКА, БРАНКО ЗАРЕВСКИ, ИВАН ХАЏИНИКОЛОВ, ИВАН ТУРЕЊЕВ, ЧУПИНО БРДО, ДИМИТАР ГУШТАНОВ, ЖИВКО ФИРФОВ, МАРИЈА КИРИ, објектите на Пожарната, Поликлиника Драчево и МРВ.
  2023-10-09 09:002023-10-09 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Гиго Михајловски, Франклин Рузвелт и бул.Партизански одреди
  2023-10-09 09:002023-10-09 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај АвтоПрогрес, објекти кои се наоѓаат кај ул.В.С Бато и Илинденска, кај Вонвардарска, меѓу ул.Штипска и Илинденска, објекти кои се наоѓаат спроти Медицинско училиште кај Рамсторот
  2023-10-09 11:002023-10-09 12:00Тетовообјект на Зулкани Лума на градскиот плоштад

  НАЈНОВИ ВЕСТИ