вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 08 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 08 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-08 08:00:002022-08-08 10:00:00Битолаул. Караорман, ул. Дебарска и околните улици од ТС Дебарска
  2022-08-08 09:00:002022-08-08 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше
  2022-08-08 08:00:002022-08-08 14:00:00Кумановоул.Ангел Дуцо, дел од ул.Дрган Стопаревиќ (почеток на улица), дел од ул.Трета МУБ (раскрсница со Драган Стопаревиќ)
  2022-08-08 08:00:052022-08-08 15:00:00Прилепул.Борка Талески ( дел ), ул.Добре Иваноски, ул.Пенка Котеска ( дел )
  2022-08-08 09:30:002022-08-08 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровБАРДОВЦИ: Дел од корисниците во Злокуќани – на патот пред надвожњакот во Бардовци
  2022-08-08 09:00:002022-08-08 14:00:00Тетовокорисниците на главен пат помеѓу с. Лешок и с. Слатино

  НАЈНОВИ ВЕСТИ