сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 08.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 08.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-08 09:002024-07-08 14:00ГевгелијаЗемунска, Мицо Шаренков, 7-ми Ноември во делот од УЈП до Амам
  2024-07-08 09:002024-07-08 15:00ГостиварДел од с.Добридол
  2024-07-08 08:452024-07-08 15:30Гостиварс.Дебреше ( влезот од селото, покрај гробиштата нагоре)
  2024-07-08 09:002024-07-08 10:00Гостивардел од с.Чајле
  2024-07-08 08:302024-07-08 14:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Валевичарска маала, Тачовци, с.Цера, с.Дулица
  2024-07-08 09:302024-07-08 13:00Делчеводел од с.Двориште
  2024-07-08 09:002024-07-08 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци во околината кај школото
  2024-07-08 09:002024-07-08 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Ул.Алжирска, бр.22, бр.29, бр.31
  2024-07-08 08:002024-07-08 15:00Струмицадел од ул.Бетовенова Струмица
  2024-07-08 10:002024-07-08 10:30ШтипС.ДЕЛИСИНЦИ, БОГОСЛОВЕЦ, ФАБИЈАН, КРАВАРСКА ФАРМА
  2024-07-08 08:302024-07-08 09:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Ф-ка БИМ и Лактис на Овче Поле
  2024-07-08 09:002024-07-08 09:30ШтипС.КАДРИФАКОВО, МЛИН ИВАНА, НИКО 2002(МОНДО), СЛОГА(ЛЕБЕД), НАПЛАТНА РАМПА НА АВТОПАТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ