четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 08 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 08 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-08 08:502023-05-08 13:00Гевгелијадел од индустриските корисници на потегот на поранешен Млаз во Богданци
  2023-05-08 10:002023-05-08 10:30КочаниВИНИЦА: влез на Виница - делот од салон за мебел Мебел-Ви до клучката Превалец, фирма Рото-М, хотел Шагал, хотел Центробизнис, хотел Слив, сепарација позади Слив, фирма АгроВин, салон Мебел-Ви
  2023-05-08 10:002023-05-08 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.3-та Македонска Бригада, во потег од МЕТРО АД до капијата на Жито Лукс
  2023-05-08 08:002023-05-08 15:30Скопје Васил ГлавиновБУЛАЧАНИ: Горниот дел од село Булачани - патот кон с.Раштак, с.Љуботен, Космофон - љуботенски пат, ЉУБАНЦИ: Горниот дел од с.Љубанци и делот кон село Љуботен, с.Раштак
  2023-05-08 09:002023-05-08 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на т.н Требошки пат(Руфи,Фолцваген,Опел)
  2023-05-08 09:002023-05-08 14:00Тетоводел од с.Јегуновце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ