вторник, март 9, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06 02 2021, недела 07 02 2021 и понеделник 08 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06 02 2021, недела 07 02 2021 и понеделник 08 02 2021

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2021-02-08 09:00:002021-02-08 15:30:00610 Скопје Аеродромул. Невена Георгиева Дуња и ул. 368, Кисела Вода
  2021-02-07 08:30:002021-02-07 14:30:00614 ПрилепВикенд Населба Маркова Чешма, Викенд населба Поводеници, Македонија Пат, Прилепско Езеро, с. Дабница, Ман. св. Ѓорѓија, Репетитори Дервен и Борула
  2021-02-08 09:30:002021-02-08 11:00:00217 Штипс. Кадрифаково, Мондо, Млин Ивана, Лебед
  2021-02-06 09:00:002021-02-06 14:00:00538 Скопје Васил ГлавиновКорисниците од споредните улици бр. 12, 20, и 4 од улица 8, Илинден односно Потегот од ПЗУ Бела Дент до Агроунија, лево и десно од главната улица 8
  2021-02-08 08:30:002021-02-08 15:00:00738 Скопје Васил Главиновул. Марко Крале
  2021-02-08 11:00:002021-02-08 14:00:00339 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Варшавска

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја