сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 07 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-07 09:00:002022-03-07 11:00:00ВелесРАШТАНИ: Викендиците после село Раштани во правец на село Бузалково
  2022-03-07 09:00:002022-03-07 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: с. Горно Соње, дел од ул. 4
  2022-03-07 09:00:002022-03-07 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Костурски Херои бр. 2
  2022-03-07 09:00:002022-03-07 13:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Гостиварска од реден број 1 до број 11
  2022-03-07 09:30:002022-03-07 13:30:00Тетоводел од град Тетово, дел од Б.Тоска кај блок 70, дел од ул.180, дел од ул.Охридска, ул.Ленин
  2022-03-07 09:30:002022-03-07 14:00:00Тетовообјекти на излез од Тетово, кај надвозникот за с.Требош

  НАЈНОВИ ВЕСТИ