сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-06 08:30:002021-09-06 14:30:00Кумановодел од корисниците на ул.315 , ул.312 и ул.304 во населено место Ајдучка Чешма
  2021-09-06 08:30:002021-09-06 14:30:00Кумановодел од с.Опае
  2021-09-06 08:45:002021-09-06 10:15:00СтругаВЕЛЕШТА:ТС Млин Насуф, Мотел Винца, Плум Влаши, Хотел Ексклузив, Велешта Пилана, Насуфи Мухамед, Бензиска Хани, Рикавел, Млин Истрефи и корисниците на влез на с.Велешта.
  2021-09-06 09:00:002021-09-06 15:00:00Тетовос.Жеровјане погон ЈУ СМ, с. Жеровјане, кај СВИС центар, Буља Транс Компани, кај старата железничка станица, бензинска пумпа Нептун, Гранитекс до автопат, објекти околу Астра казино, фабрика за бетонски елементи Декор, с. Боговиње, Фриготехника, Уни Фриго, Фриго Бокс, Фриго Беј, бензинска пумпа Муамет
  2021-09-06 09:30:002021-09-06 11:30:00Тетоводел од градот Тетово, дел од ул.Јане Сандански и дел од ул.Маршал Тито (делот позади РИМА кај паркингот)
  2021-09-06 10:00:002021-09-06 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од Њуделхиска, Дрезденска, Бахар Моис, Кафе Астера и околината
  2021-09-06 13:00:002021-09-06 14:00:00ТетовоПопова Шапка, ски лифтот на ЕЛЕМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ