сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-06 08:30:002022-06-06 14:00:00Кочаниул. Јане Сандански, ул. Александар Македонски, Викенд населба од Бовчалук до Брана Градче
  2022-06-06 08:00:002022-06-06 13:00:00Кратоводел од с.Петралица
  2022-06-06 09:30:002022-06-06 14:00:00Струмицадел од с.Моноспитово- чифлик
  2022-06-06 08:30:002022-06-06 14:30:00КумановоЖЕГЉАНЕ: без напојување ке корисниците од Аква кокино, Драгоманце, Пузаљка,Степанце, Малотино, Кокино, Рамно, Арбанашко, Осиче, Перен, Дејловце, Длабочица
  2022-06-06 09:00:002022-06-06 13:30:00Кумановокорисниците од Нас.Карпош, ул.100, 200, 201, 160, 202, ТС Ратко Тишлер, дел околу Центо Палас
  2022-06-06 06:15:002022-06-06 07:00:00ПрилепНаселба Варош, Економски факултет, ул.Пане Талески, ул.Мукос, ул.Орде Чопела
  2022-06-06 09:30:002022-06-06 13:30:00Прилепс.Будимирци, с.Старавина, с.Зовиќ
  2022-06-06 10:00:002022-06-06 12:00:00Тетоводел од с.Синичане, с.Новаќе, дел од с.Камењане, објекти кои се наоѓаат кај школото, кај старата општина, сред село, кај поштата
  2022-06-06 09:00:002022-06-06 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: корисниците на ул.Хелсинки од бр.51 до 65
  2022-06-06 08:30:002022-06-06 13:00:00ГевгелијаДурутли, Куртамзали и Башибос
  2022-06-06 09:00:002022-06-06 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Соње околу м.в. Мајсторец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ