среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-06 09:002023-03-06 11:00КумановоЧЕЛОПЕК: корисниците од с.Челопек
  2023-03-06 12:002023-03-06 14:00Кумановокорисниците од с.Руѓинце
  2023-03-06 08:002023-03-06 14:00Кумановокорисниците од Населба Карпош - Сателит
  2023-03-06 08:302023-03-06 13:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Киро Фетак 1
  2023-03-06 08:302023-03-06 14:30Скопје Ѓорче ПетровДеловни објекти околу казино Кинг, Еуро Бетон Глуво Бразда – на Качанички Пат
  2023-03-06 09:002023-03-06 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Корисниците од с.Глумово, с.Шишево и викенд населба Матка
  2023-03-06 09:002023-03-06 12:00Тетоводел од населба Деребој, објекти кои се наоѓаат на излез од Тетово кон с.Фалише(АК,Адили,Нијази,Хајпул,Аљб,Ата,Шампион)
  2023-03-06 09:002023-03-06 14:00Тетоводел од с.Туденце, објекти кои се наоѓаат во центар на селото
  2023-03-06 10:002023-03-06 13:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: КАНТОНЧЕ, ЦРН КАМЕН, МЕЗДРА, ОРЕЛ, СТАЊЕВЦИ, ДОЛНО И ГОРНО ЃУЃАНЦИ, ПАВЛЕЃЕНЦИ, СТРОЈМАНЦИ, КОЛАРЦИ
  2023-03-06 10:002023-03-06 13:00ШтипМЕЗДРА: Павлешенци,Ѓуѓанци,Стањевци и Орел

  НАЈНОВИ ВЕСТИ