вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 06 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-06 09:002023-02-06 14:00Битолаул: Васа Пелагиќ, Благојче Силјановски, Херцеговина, дел од Прилепска, Врпоље, Борис Бастерот
  2023-02-06 09:002023-02-06 15:00Гостиварс.Врапчиште (влезот од селото),

  краткотрајно: с.Дебреше, с.Ново Село, с.Врапчиште
  2023-02-06 08:002023-02-06 10:00Кумановокорисниците од Шупљи камен, Сепарација, Асвалтна база, Орашац, Обзирум
  2023-02-06 13:002023-02-06 15:00Скопје Аеродромкорисниците кои што се напојуваат од ТС Стаклара 6, дел од Булевар Борис Трајковски
  2023-02-06 09:002023-02-06 10:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул.Иван Манолев од број 7 до 17
  2023-02-06 08:302023-02-06 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Никола Парапунов - зградите околу Телма телевизија, Тинекс маркет, Шартекс, Француско интернационално училиште EFIS и околните потрошувачи
  2023-02-06 09:302023-02-06 10:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Побожје околу Црквата
  2023-02-06 09:002023-02-06 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Злетовска и дел од улица Слан Дол
  2023-02-06 12:002023-02-06 13:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА: само три објекти кои се наоѓаат на излез од Речица кон планината
  2023-02-06 10:002023-02-06 13:30ШтипДЕЛ ОД НАСЕЛБА СУИТЛАК, ДОЛНИОТ ДЕЛ ЛЕВО ОД КАЈ ЈП МАКЕДОНСКИ ШУМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ