понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 05 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 05 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-05 09:00:002022-12-05 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-05 08:00:002022-12-05 14:00:00Кумановодел од корисниците од ул.Раде Кончар,Србо Томовиќ,Сава Ковачевиќ
  2022-12-05 08:30:002022-12-05 10:30:00Кумановодел од корисниците од с.Слупчане
  2022-12-05 08:30:002022-12-05 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Саса (подулички бр.6, 12, 14, 16, 18, 24, 26, 28, 30), ул.1440, дел од ул.Јабланица, дел од ул.Саса
  2022-12-05 09:00:002022-12-05 14:30:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Антон Димитров (од крстосница со ул.Живко Фирфов до крстосница со ул.Румена Хаџипанзова)
  2022-12-05 08:00:002022-12-05 15:38:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Востаничка од бр. 29 до бр. 33, улица Ениџе Вардарско бр. 10, Ениџе Вардарско бр. 8, Дел од улица Серска
  2022-12-05 09:00:002022-12-05 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Крсто Раковски
  2022-12-05 09:00:002022-12-05 15:00:00ТетовоБродец, БОЗОВЦЕ, ШИПКОВИЦА: ХПП Вејачка река, ВЕШАЛА, ВЕЈЦЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ