четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 05.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 05.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-05 10:302024-02-05 13:30ВелесДел од жителите на Горно Јаболчиште во близина на центарот на селото
  2024-02-05 10:002024-02-05 14:00Кумановодел од корисниците на ул.Моша Пијаде.
  2024-02-05 08:302024-02-05 12:00Кумановонас.Ајдучка Чешма (Длабочичка маала)
  2024-02-05 09:302024-02-05 12:30Струмицадел од с.Василево- од магацин на Дијагонала кон Културен дом

  НАЈНОВИ ВЕСТИ