недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 04.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 04.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-04 09:002023-12-04 11:00ВелесОтовица, Сателиска, Фирма Алевадо, Фирма Уни Агро, Кумарино, Сојаклари, Пумпи за нафта Ново село.Иванковци, Наплатна Езеро Отовица, Велешко езеро Хотели, Велешко езеро, Работилница Езеро, Пуста Кула Антена Предаватели, Новачани, Сопот, Наплатна Сопот, Џидимирци, Рудник, Крушје, Лугунци, Чалошево, Дурутовец
  2023-12-04 09:002023-12-04 14:00Гостиварс.Мердита и дел од корисниците во с.Равен.
  2023-12-04 09:002023-12-04 13:00КочаниВИНИЦА: с.Трсино, с.Максимци, с.Софинци, с.Трстија
  2023-12-04 08:002023-12-04 10:30Кочанис.Зрновци
  2023-12-04 11:002023-12-04 13:30КочаниЗРНОВЦИ: с.Мородвис, с.Видовиште, фирма Механизација Видовиште, с.Теранци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ