среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 13:30:00Битолас. Егри, с. Гнеотино, Торпедо Солар и Пумпи Корнер.
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 11:30:00Битолас. Раштани.
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 10:00:00Гостивардел од с.Дебреше- област кон Врањовци
  2021-10-04 08:45:002021-10-04 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: м.в.Сливница
  2021-10-04 08:00:002021-10-04 14:00:00Куманово ул.Ѓуро Пуцар Стари
  2021-10-04 08:00:002021-10-04 14:00:00Кумановокорисници од нас.Карпош ул34,ул.42,ул.30 и ул.35
  2021-10-04 08:50:002021-10-04 15:00:00ОхридРиа комерц, дел од нас.Чекоштина, бенз.пумпа КМ Петрол, објекти и антена Радио Охрид, Одморалиште Сојуз на Глуви, Камп за Извидници Охрид,, Пумпи за вода за Градинар, мрежа кон Костозглобна Болница
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 13:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: дел од ул.Христо Татарчев 14.
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кондово кај џамијата и гробиштата
  2021-10-04 09:30:002021-10-04 13:00:00Скопје Ѓорче Петровс.Орман и с.Никиштане
  2021-10-04 08:00:002021-10-04 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Шишево
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од Стопански Двор, во околина на „Галафарм“
  2021-10-04 09:00:002021-10-04 14:00:00Тетоводел од Мала Речица, објектите на почеток на ул.172

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја