четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 09 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-04 09:002023-09-04 10:00Гостиварс.Здуње (нас.Стаклара)
  2023-09-04 09:002023-09-04 14:00ДелчевоДелчево: ул. Трст и дел од ул-те Орце Николов, Загребска, Охридска и Ососговска
  2023-09-04 08:002023-09-04 16:00Кратовос.Татомир, дел од с.Секулица
  2023-09-04 09:002023-09-04 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ОУ Димитар Поп Беровски и дел од корисниците на ул.Воин Драшкоци
  2023-09-04 09:002023-09-04 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.3 и ул.100 во Волково
  2023-09-04 09:002023-09-04 15:00Тетовос.Блаце дел од с.Милетино
  2023-09-04 09:002023-09-04 12:30Тетоводел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат на стариот пат Те-Ск на излез од селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ