сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-04 09:00:382022-07-04 13:00:38ВелесАкадемик Пенчо Давчев, Скопски Пат, фирмите Хотел Гарденија, Печатница Прва Книга, Динамо Хит, Бибо Комерц, Ас-Транс , Здружение на возачи и Областа Близу наведените дејности, како и дел од областа што се протега кон Вардар, Автопат Пријателство - Е75, т. е. Бензинска Станица Макпетрол и околината, Пескара Вел и Сервис Домик и околината.
  2022-07-04 08:55:332022-07-04 13:00:33ВелесАкадемик Пенчо Давчев, Скопски Пат, фирмите Хотел Гарденија, Печатница Прва Книга, Динамо Хит, Бибо Комерц, Ас-Транс , Здружение на возачи и Областа Близу наведените дејности, како и дел од областа што се протега кон Вардар, Автопат Пријателство - Е75, т. е. Бензинска Станица Макпетрол и околината, Пескара Вел и Сервис Домик и околината.
  2022-07-04 09:15:002022-07-04 15:00:00Гостиварул. ЈНА (покрај Кипер Маркет и покрај ЕЛКОС)
  2022-07-04 08:00:002022-07-04 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Мите Богоевски (од крстосница со ул. Гаврил Константиновиќ до бр. 42)
  2022-07-04 09:00:002022-07-04 12:00:00Скопје АеродромДел од ул. Ветрило, објектите од долната подуличка и еден објект после кривината во нивите
  2022-07-04 08:30:002022-07-04 09:30:00Скопје Ѓорче Петровул. Гиго Михајловски бр. 10.
  2022-07-04 08:00:002022-07-04 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровПотрошувачи во околина на базен Сарај
  2022-07-04 10:00:002022-07-04 15:00:00Скопје Ѓорче Петровобјекти во с. Бардовци
  2022-07-04 10:00:002022-07-04 13:00:00Тетоводел од с. Јеловјане
  2022-07-04 07:30:002022-07-04 12:00:00Штипул.8ми Април, дел од нас.Дузлачки рид
  2022-07-04 05:30:002022-07-04 08:00:00Штипбенз. пумпа Цане, с. Козјак, Црвулево, Калаузлија, сите Плачковички села, печуркара Карбинци, вили Плачковица, Детско одмаралиште, с. Руљак и др.
  2022-07-04 05:30:002022-07-04 06:30:00ШтипКАРБИНЦИ - ливницата Идеал

  НАЈНОВИ ВЕСТИ