сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 04 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-04 09:00:002022-04-04 14:00:00Велесс. Попадија
  2022-04-04 09:00:002022-04-04 13:00:00Гостивардел од с.Пожаране
  2022-04-04 08:30:002022-04-04 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Борка Талески, помеѓу ул. Ленинова и ул. Мирослав Крлежа (спроти Грчка амбасада), ул. Дебарца, помеѓу ул. Ленинова и ул. Никола Тримпаре, ул. Никола Тримпаре, помеѓу ул. Мирослав Крлежа и ул. Дебарца
  2022-04-04 09:00:002022-04-04 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од село Шишево
  2022-04-04 09:00:002022-04-04 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Бул. Партизански одреди, бр. 88, влез 2, Карпош, САМО ЛОКАЛИ
  2022-04-04 08:30:002022-04-04 15:00:00Струмицадел од с.Мокриево, дел од с.Мокрино и Мокрино репетитор
  2022-04-04 10:00:002022-04-04 14:00:00ШтипДЕЛ ОД НАСЕЛБА БАЛКАНСКА, ДОЛНИОТ ДЕЛ КОН Р.БРЕГАЛНИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја