вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 03 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 03 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 14:00:00Гостивардел од с. Дебреше - област на влез.
  2022-10-03 09:30:002022-10-03 11:30:00КочаниПРОБИШТИП - ул. Даме Груев и м. В. Анџиска Чешма, с. Кундино, с. Гризилевци, с. Добрево, с. Древено, с. Лесново, Плешански пат
  2022-10-03 12:30:002022-10-03 14:30:00Кратовос. Петралица, с. Баратлија
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 11:00:00Кратовос. Кркља, с. Жидилово
  2022-10-03 08:00:002022-10-03 12:00:00Кумановос. Лопате, дел од с. Опае
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 15:00:00Прилепс. Долгаец, с. Зрзе
  2022-10-03 09:30:002022-10-03 15:30:00ПрилепДОЛНЕНИ, Стровија, Црнилиште, Гостиражни, Долгаец, Зрзе
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 15:00:00Прилепс. Новоселани, с. Заполжани, с. Вранче, с. Средорек, с. Бело Поле
  2022-10-03 09:00:112022-10-03 13:00:00Скопје Аеродромместо викано Подбрег
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 11:00:00Скопје Ѓорче Петровбул. Партизански одреди зграда бр. 165 (зграда на Американ контракшн)
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул. Дамаска
  2022-10-03 08:00:002022-10-03 16:00:00Тетовообјекти на патот што се дели за Челопек и Радовце
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 14:00:00Тетоводел од с. Жеровјане, објекти кои се наоѓаат покрај автопат, с. Радиовце
  2022-10-03 09:00:002022-10-03 14:00:00Тетоводел од ул. Љ. Б. Пиш, Фуштанска, Б. Тоска, ул. 161, 162, 141, 142, Мара Исаева, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат после стара Тетовчанка (Жито Мркет) кон Технички преглед и ул. Фуштанска
  2022-10-03 09:15:002022-10-03 14:30:00Тетовогорниот дел од с. Селце и репетитор на космофон
  2022-10-03 10:00:002022-10-03 11:00:00ШтипС. КАРБИНЦИ, РАДАЊЕ, ГАБЕР, ОЏАЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ