петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 03.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 03.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-03 09:002024-06-03 13:00Гостиварул.Ленинградска, дел од ул.18ти Ноември (област кај Културен дом)
  2024-06-03 08:452024-06-03 17:00Кочанис. Рајчани, с. Нивичани, с. Пантелеј
  2024-06-03 09:302024-06-03 14:00Прилепс.Десово, с.Слепче, с.Браилово, Репетитори од А1
  2024-06-03 11:002024-06-03 13:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Ѓоре Ѓоревски, на третиот влез во н.Радишани.
  2024-06-03 09:002024-06-03 15:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО:Дел од корисниците од кружен тек кон с.Кучково
  2024-06-03 10:002024-06-03 12:30Тетоводел од град Тетово, објект на т.н Штала во близина на ЕВН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ