петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 03 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 03 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-03 08:302023-04-03 11:00Гостиварнас.Млаки, с.Здуње, с.Лешница, нас.Стаклара, с.Равен, с.Мердита, с.Долна Бањица, с.Горна Бањица, нас.Грудајца, нас.Фазанерија, с.Сушица
  2023-04-03 11:002023-04-03 14:30Гостиварнас.Млаки
  2023-04-03 09:002023-04-03 15:00Гостивардел од ул.Кочо Зози, дел од ул.Никола Парапунов(област кај кулата), дел од ул.Гоце Делчев (област кај кулата)
  2023-04-03 09:002023-04-03 15:00Скопје Аеродромдел од с.Зелениково (ул.5, ул.2 и околни)
  2023-04-03 10:302023-04-03 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Шишево кај џамијата
  2023-04-03 09:002023-04-03 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучевиште
  2023-04-03 09:002023-04-03 13:00Тетоводел од с.Добарце, објекти кои се наоѓаат на влезот во селото и кај школото
  2023-04-03 10:002023-04-03 11:00ТетовоВОЛКОВИЈА, ЧЕЛОПЕК:индустриски објекти пред влез во селото ЧЕЛОПЕК, СТЕНЧЕ, БЛАЦЕ, МИЛЕТИНО, дел од с.Радиовце, ТЕНОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја