петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 02 10 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 02 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-02 09:152023-10-02 13:30Гостиварс.Равен ( на влез)
  2023-10-02 08:402023-10-02 15:00Делчевос.Косевица, Моштица, Саса, Ристовци, Маворов, Вера Јоциќ, Костин Дол, Требеш
  2023-10-02 09:002023-10-02 13:30Кочаниул.Иван Иванов Балашо
  2023-10-02 08:002023-12-02 10:00Прилепстарата чаршија Цветна улица, кафана Порта
  2023-10-02 09:302023-10-02 14:00Прилепс.Тополчани, с.Чепигово, с. Тројкрсти, с.Загорани, с.Веселчани, Градобитна станица Тополчани
  2023-10-02 09:002023-10-02 14:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - Дел од ул. Jустинијан Први, на излезот кон Студеничани.
  2023-10-02 09:002023-10-02 15:00Скопје АеродромДел од ул.Божин Николов Силни, од школото до каналот.
  2023-10-02 09:002023-10-02 12:00Скопје Ѓорче Петровул.Лондонска бр.4 , Влез 1 (Зградата на БИСИ).
  2023-10-02 09:002023-10-02 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Миле Поп Јорданов и ул.Милан Марковиќ.
  2023-10-02 12:002023-10-02 14:00Скопје Ѓорче Петровул. Јуриј Гагарин бр.17 влез 1, ул.Васил Ѓоргов бр.26 и бр.47 (Центар за рехабилитација, Дирекција Бетон, стара амбуланта)
  2023-10-02 09:302023-10-02 14:30СтрумицаЦело с.Радичево и околните индустриски објекти, с. Владевци и околните индустриски објекти, с.Дукатино, с.Сушево и репетитори “Сител Сушево“
  2023-10-02 10:002023-10-02 13:00Тетовомал дел од викендиците на Попова Шапка
  2023-10-02 10:002023-10-02 13:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛ. ФИЛИП ВТОРИ, ДЕЛОТ ОД КАРАКАНСКИ БАВЧИ ДО ПОРАНЕШЕН СЕТЕК, КАЈ КРУЖНИОТ ТЕК, КАЈ СУДОТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ