петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 31.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 31.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-31 09:002024-05-31 13:00Гевгелијасите корисници од селата Петрово и Габрово
  2024-05-31 08:452024-05-31 15:00Гостивар с.Долно Јеловце.
  2024-05-31 10:002024-05-31 14:00Кавадарцинаселените места Паликура и Рибарци
  2024-05-31 09:002024-05-31 15:00Прилепулиците : Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска
  2024-05-31 09:002024-05-31 14:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул. Дарвинова
  2024-05-31 08:302024-05-31 13:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Славеј Планина, дел од ул. Прохор Пчински кон џамијата, дел од ул. Пластичарска објектите околу Мармарис, ул. Топанска, објектите околу Теќето
  2024-05-31 11:002024-05-31 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Бул.Партизански Одреди, бр.93 влез 4
  2024-05-31 09:002024-05-31 15:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: Дел од корисниците на ул. 103 од кружен тек Волково кон црквата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ