сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 31 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 31 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-31 09:002023-03-31 15:00Гостиварул.Никола Тесла, ул.Никодин Симоноски, ул.Вардарска, дел од ул. Живко Брајковски
  2023-03-31 08:402023-03-31 13:30Гостивардел од ул. Јна (област околу бензиска пумпа), дел од ул. 18ти Ноември
  2023-03-31 10:002023-03-31 14:00Кавадарциул.Доне Попов, дел од Шишка, Диме Поцев, Глигор Прличев, Владимир Назор, Личка, Вардарска
  2023-03-31 08:152023-03-31 14:30Кумановос. Пчиња, с. Студена Бара, с. Вак'в, с. Винце, Каменоломи на локација Краста, м. в. Новине, Воен објект Краста, бензинска станица Макпетрол на автопат во с. Романовце, Свињарска фарма во с. Романовце, ф-ка за церади с. Романовце
  2023-03-31 11:002023-03-31 13:00Охриддел од нас. Св. Стефан, куќите на хотел Филип
  2023-03-31 09:002023-03-31 15:00ПрилепМарксова, Мукос
  2023-03-31 09:002023-03-31 10:30Прилепвикенд населба Маркова Чешма, Поводеници, Рудник Сивец, Рудник Фимар Балкан, с. Присад, с. Дабница, Репетитори на Борула и Дервен, Ман. св. Ѓорѓија
  2023-03-31 09:002023-03-31 15:00Струмицас. Конче, с. Лубница
  2023-03-31 10:002023-03-31 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај Ветеринарната Станица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ