понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-30 09:002022-12-30 14:00БитолаБулевар 1-ви Мај од Сали Мост до Ленски Мост
  2022-12-30 09:252022-12-30 14:00БитолаТС: Аеродром Даме Груев, ЗИК Пумпи 1,2 и 3, Краварство Радобор, Стопанство Радобор, с. Радобор и с. Чарлија
  2022-12-30 08:152022-12-30 10:15ВелесЧАШКА: Раковец
  2022-12-30 09:002022-12-30 11:00Кумановос.Зубовцe

  НАЈНОВИ ВЕСТИ