понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-30 09:00:002020-10-30 16:00:00Битолагорниот дел на ул. Цар Самоил
  2020-10-30 09:00:002020-10-30 13:00:00Гостивардел од с.Неготино - област кај столар
  2020-10-30 09:00:002020-10-30 14:00:00Делчевос. Тработивиште, с. Стар Истевник,Нов Истевник и Пасјак, с.Разловци
  2020-10-30 09:00:002020-10-30 17:00:00Кичевосело Зајас Челиковци, Букојчани, село Колари, каменолом Букович, Зајас железничка станица, дел од село Зајас Џума
  2020-10-30 08:15:002020-10-30 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: с. Длабочица и с. Баштево.
  2020-10-30 08:00:002020-10-30 12:00:00Кумановоул.Војо Карастојанов и мал дел од корисниците на ул.Тоде Мендол
  2020-10-30 10:00:002020-10-30 11:00:00Охриддел од с. Трпејца
  2020-10-30 10:00:002020-10-30 11:00:00ОхридДОЛНО ЛАКОЧЕРЕЈ: дел од с. Д. Лакочереј (горната улица од центарот на селото кон с. Орман)
  2020-10-30 09:30:002020-10-30 16:00:00ПрилепМанастир Зрзе, с.Зрзе, с.Долгаец, с.Маргари, Репетитори Мобимак
  2020-10-30 08:30:002020-10-30 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11, ул. Орце Николов бр. 137 и 139
  2020-10-30 13:00:002020-10-30 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Кавалска бр. 12 и 14
  2020-10-30 08:30:002020-10-30 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Речиште
  2020-10-30 08:30:002020-10-30 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Бул.Кочо Рацин бр99, Бул.11 ти октомври згради 38,40,42,44,46
  2020-10-30 10:00:002020-10-30 12:00:00СтругаДел од село Житинени.
  2020-10-30 09:00:002020-10-30 15:00:00СтрумицаСушево, пумпи Сушево, базна станица Сушево, репетитор Сител ТВ
  2020-10-30 07:00:002020-10-30 09:00:00Тетовоул.Илинденска кај шарена Џамија, дел од ул.Браќа Миладинови, и ул. Боро Вулиќ дел позади Гимназијата
  2020-10-30 09:20:002020-10-30 11:00:00ТетовоТИРЗ Тетово(фабриките во него, Леар), с.Фалише, дел од с.Сараќино
  2020-10-30 11:00:002020-10-30 14:00:00ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од селото кој се напојува од ТС Палчиште 6 кон с.Боговиње
  2020-10-30 09:30:002020-10-30 12:30:00ТетовоДел од градот на потег од АМСМ, кај Ајдучко Маало до Касарна и од Монопол до ул.Благоја Тоска(улици: Предраг Јанчевски,Александар Здравковски, дел од В.С.Бато, Ѓоце Стојчевски, 120,121,118, Борис Кидриќ(кај спортски), дел од Благоја Тоска
  2020-10-30 10:00:002020-10-30 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: дел од улица Септемвриска, 11-ти Октомври, во близина на здравствен дом
  2020-10-30 08:00:002020-10-30 09:00:00ШтипГОРОБИНЦИ: Ф-ка Лион, Коки Лукс, с.Горобинци, села и предаватели во реон Ѓуриште, Нина Мак, Трстеник,Сопот, Преод, Малино, Крушица, Алакинци, метеоролошка станица Ѓуриште, предавтели на Сител, Мобимак, А1 во Ѓуриште

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја