сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-30 08:50:002022-09-30 15:00:00Битолаулиците: Прогрес, Буримечка, Бистра и Индустриска на ден 30.09.2022 во период од 08:50-15:00h.
  2022-09-30 08:45:002022-09-30 15:00:00Битолас.Сопотница, ТС Рудник.УПР.Зграда, ТС Зграда.ЗГР.Колонија, ТС Реш.Воденица
  2022-09-30 08:15:002022-09-30 16:00:00Битоласелата: Путурус, Алинци, Мусинци, Мојно, Црничани, Орле, Маково и Рапеш
  2022-09-30 09:00:002022-09-30 13:00:00Кочанис.Соколарци
  2022-09-30 07:45:002022-09-30 14:00:00Кратово с.Узем, с.Варовиште, дел од с.Кркља и Граничен премин Деве Баир.
  2022-09-30 09:30:002022-09-30 14:00:00ПрилепДОЛНЕНИ: с.Вранче, с.Кутлешево, с.Бело Поле,с.Средорек
  2022-09-30 08:30:002022-09-30 16:30:37Прилепс. Никодин, Манстир Никодин, с. Ракле, с. Топлица, Асфалтна база Маврово
  2022-09-30 08:30:002022-09-30 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Борис Трајковски 10, во горниот дел спроти СолоПром Кисела Вода и Модул Пласт, Дел од ул.Христо Татарчев 1 спроти Модул Пласт и Талија Дирекција
  2022-09-30 09:00:002022-09-30 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Дел од Ул. Палмиро Тољати во околина на бр.172 б
  2022-09-30 09:00:002022-09-30 12:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Козле под улица 3 и ул. Козле под улица 5
  2022-09-30 08:30:002022-09-30 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: корисниците на ул.Вич бр.24
  2022-09-30 09:30:002022-09-30 11:00:00Струмица с.Ново Владевци, с.Старо Владевци, ТС Војна Владевци, Бензинска пумпа Владевци, Риле-Пром, Агрохемија, с.Дукатино, с.Радичево, Радичево пумпа, приватна ТС Иљо Манев Радичево, с.Сушево, пумпа Сушево, репетитор ТВ Сител
  2022-09-30 09:00:002022-09-30 15:30:00Струмицас.Габревци, с.Долни Радеш, пункт Јака - Лакавица
  2022-09-30 09:15:002022-09-30 15:00:00ТетовоЖЕЛИНО: објектите над школото во с.Желино, гипсарата кај школото, с.Стримница, Долна Лешница, репетирот Космофон за Лешница, с.Горна Лешница, с.Фалише
  2022-09-30 10:00:002022-09-30 14:00:00Тетовоул. Браќа Миладинови, м. В. Клуково
  2022-09-30 08:00:002022-09-30 15:00:00ШтипДЕЛ ОД УЛ.ВАНЧО ПРКЕ И КЕЈ МАРШАЛ ТИТО,ОБЈЕКТИ ВО БЛИЗИНА НА СТОПАНСКА БАНКА ВО ЦЕНТАРОТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ