петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-30 08:00:002021-07-30 11:00:00Гевгелијанаселените места Стојаково и Селемли
  2021-07-30 09:00:002021-07-30 15:00:00Гостивардел од ул. Илинденска-област на излез кај млекарата
  2021-07-30 09:00:002021-07-30 12:00:00Гостиваробласт с. Равен
  2021-07-30 08:15:002021-07-30 14:30:00Кумановокорисници од Железничка станица, Минер, млин Близнак, Шмеки јуниор, Черкезе, Љубодраг, Ново село, Умин Дол, Ропаљце
  2021-07-30 08:00:002021-07-30 15:00:00Кумановос. Новосељане, Клечовце, Зубовце, Мургаш, Кокошиње, Кутли Бег, Пезово, Кшање, Скачковце, Колитско, Кучкарево, Габреж, Градиште, Орман
  2021-07-30 09:00:002021-07-30 14:00:00Прилепдел од с. Црнилиште
  2021-07-30 08:30:002021-07-30 11:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Ѓорѓи Динката, непарни куќни броеви 3-19
  2021-07-30 08:25:002021-07-30 15:00:00Скопје Васил Главиновул. Среќко Пужалка, ул. Јужноморавски Бригади, мал дел од ул. Товарник, мал дел од ул. Жегљане
  2021-07-30 08:00:002021-07-30 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците во с. Ласкарци, с. Раовиќ, с. Паничари, с. Буковиќ
  2021-07-30 12:00:002021-07-30 15:00:00Стругас. Бајрамовци и с. Оџовци.
  2021-07-30 08:00:002021-07-30 11:00:00Стругавлез на Дебар (влез од Струга)
  2021-07-30 10:00:002021-07-30 13:00:00Струмицадел од с. Гечерлија
  2021-07-30 09:00:002021-07-30 12:00:00Тетоводел од с. Доброште
  2021-07-30 10:00:002021-07-30 13:00:00Тетововикендиците на Попова Шапка
  2021-07-30 11:00:002021-07-30 15:00:00Тетоводел од с. Сараќино
  2021-07-30 10:00:002021-07-30 15:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - дел од ул. 11-ти Ноември, Гоце Делчев, Маршал Тито, м. в. Авлии и Бензинска пумпа Макпетрол

  НАЈНОВИ ВЕСТИ