четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 29.12.2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 29.12.2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-12-29 08:302023-12-29 16:30Прилеп ул.Киро Крстески Даскало, ул.Круме Волнароски - дел

    НАЈНОВИ ВЕСТИ