понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 29 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 29 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-29 09:002023-09-29 14:30Битолас. Братиндол.
  2023-09-29 08:302023-09-29 15:30Битолаобјектите на дел од ул.Битолска во Демир Хисар
  2023-09-29 08:002023-09-29 12:00ВелесСело Рлевци
  2023-09-29 08:452023-09-29 14:45Гостиварс.Куново, с.Трново.
  2023-09-29 09:002023-09-29 15:00Гостивардел од с.Балиндол и област помеѓу Балиндол и Чајле.
  2023-09-29 11:002023-09-29 13:00ДелчевоБЕРОВО- дел од улица Пионерска и ул-те Туристичка и Козара
  2023-09-29 08:302023-09-29 15:00Кавадарцис.Марена на патот кон градот
  2023-09-29 10:002023-09-29 14:00Кавадарцис. Марена, с. Сопот
  2023-09-29 09:002023-09-29 14:00Кичевосело Преглово
  2023-09-29 08:002023-09-29 16:00Кратовос.Татомир, дел од с.Секулица
  2023-09-29 07:452023-09-29 08:30Кумановос.Опае кон село Лопате
  2023-09-29 09:002023-09-29 14:00Скопје Ѓорче ПетровКорисникот Мебел Ацевски и корисниците во негова близина
  2023-09-29 09:002023-09-29 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Франце Прешерн со куќен број 167 , 169 и 165 (околу новоизградената зграда на Б и Г ДОО).
  2023-09-29 09:302023-09-29 14:00Струмицацело с.Радово, БОСИЛОВО
  2023-09-29 08:302023-09-29 09:30Штипзграда на ул.5ти Конгрес бр.35 и бр.37, зграда на ул.Солидарност бр.1 и бр.3

  НАЈНОВИ ВЕСТИ