понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 29 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 29 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-29 11:30:002022-04-29 14:00:00Битолас. Зашле, с. Брезово, с. Суво Грло и Космофон Зашле
  2022-04-29 09:30:002022-04-29 12:00:00Битолас. Ново Село, с. Ракитница, с. Растојца, с. Кочишта, с. Долно Дивјаци, с. Пуста Река, с. Горно Дивјаци и с. Арилево
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 14:00:00ГевгелијаКованец, Серменин, Конско, Хума, Смрдлива вода и Ски центар
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 12:00:00Гостивардел од с.Добридол
  2022-04-29 10:00:002022-04-29 11:00:00Гостивардел од с.Маврово-област крстови 1
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 13:00:00Гостивардел од ул.ЈНА
  2022-04-29 07:00:002022-04-29 08:00:00ДелчевоБЕРОВО: дел од улица Задарска
  2022-04-29 10:00:002022-04-29 14:00:00КавадарциНЕГОТИНО: ул.Ацо Аџи Илов, Душан Преграц, Ставре Ставров, Цандо Апаратчето, Ило Виларов, Првомајска и Перат Демирски
  2022-04-29 10:00:002022-04-29 15:00:00КавадарциТремник, Прждево, Бесвица
  2022-04-29 09:30:002022-04-29 14:00:00Кичеводел од село Зајас Челиковци Алоско маало
  2022-04-29 08:00:002022-04-29 14:00:00Кратовос.Крстов Дол.
  2022-04-29 07:00:002022-04-29 07:30:00Кумановодел од корисниците од нас.Карпош, дел околу ОУ Магдалена Антова, ул.100, ул 120, Никуљски пат, Бијана Шус, Бијана Трејд, Глечер, Фрагмак, Терма Лифт, Ресторан Фемили, Ѓоше млин, Јамико, Мока Пром, ДСМ Трејд, Мега и сите индустриски корисници на ул.100
  2022-04-29 14:00:002022-04-29 15:00:00Кумановодел од корисниците од нас.Карпош, дел околу ОУ Магдалена Антова, ул.100, ул 120, Никуљски пат, Бијана Шус, Бијана Трејд, Глечер, Фрагмак, Терма Лифт, Ресторан Фемили, Ѓоше млин, Јамико, Мока Пром, ДСМ Трејд, Мега и сите индустриски корисници на ул.100
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 14:00:00Кумановодел од ул.Вера Јоциќ, Сава Ковачевиќ
  2022-04-29 08:00:002022-04-29 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Малешевска - 1, после мостот - лево
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Саса - 18
  2022-04-29 11:00:002022-04-29 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Буковиќ, Ласкарци, Семениште, Арнакија, Паничари, Раовиќ, Езеро Треска, објекти Ас оил, Виа комерц, Сељ ис, наплатна рампа Арнакија и млин 29-ти Ноември
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Глумово, Шишево, Матка, објекти Адријус, Бис оил, Тиамо
  2022-04-29 09:00:002022-04-29 15:00:00Струмицадел од с.Моноспитово
  2022-04-29 10:00:002022-04-29 15:00:00Струмицадел од корисниците во с.Градско Балдовци кај црква Св.Јован
  2022-04-29 09:15:002022-04-29 13:00:00Тетовоул. Иво Лола Рибар

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја