среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-28 09:00:002022-10-28 11:00:00Битолакорисниците на улиците: дел од Никола Тесла, дел од Михајло Бојаџиев, Црвена вода, Ѓорѓи Ѓоргиев, Бранко Радичевиќ, Мирче и Танче Живков, Стрмашево, Пробиштип
  2022-10-28 09:10:002022-10-28 14:00:00Битолакорисниците на селата: Арилево, Долно Дивјаци, Горно Дивјаци, ХПП Жаба, Кочиште, Ново Село, Ново Село Космофон, Пуста Река, Ракитница, Растојца, Војне
  2022-10-28 08:00:002022-10-28 16:00:00БитолаДел од ул. Херцеговина, Васа Пелагиќ, Батаљон Стив Наумов (Едвард Кардељ), Благојче Силјановски
  2022-10-28 09:15:142022-10-28 15:00:14Велесселата Војница и Крајници, Ораовец, Како и Викенд населбите Војнички Мост
  2022-10-28 09:00:202022-10-28 10:30:20Велесс. Виничани, со патарината, с. Ногаевци со викенд Населбата, Сепрацијата Млекарата, с. Грничиште, с. Скачинци, С. Кочилари со објектите на Лозар, Ване Жито, бензинските станици на Автопатот, Навтоводот, Јавор Транс и Мазовци
  2022-10-28 10:00:002022-10-28 11:00:00ГевгелијаВоденска, Митко Зафиров, Партизанска, 4-ти Јули и 7-ми Ноември од Дирекција на ЕВН до Алатница
  2022-10-28 08:00:002022-10-28 13:00:00Гевгелијабез напојување со електрична енергија ке биде с. Јосифово (западниот и централниот дел од селото)
  2022-10-28 12:00:002022-10-28 15:00:00Гостивардел од с. Градец покрај автопат кај ТС Насер Адеми
  2022-10-28 08:00:002022-10-28 14:00:00Делчевос. Двориште, Суви Лаки, Минка, Туртела, Гараган, Умленски колиби
  2022-10-28 08:05:002022-10-28 14:00:00КумановоИндустриска зона речица, Рапид бил, Бентони, Хени ком.бензинска, Сити бетон, Бензинска Мак бенз, Бензинска Ибро Петрол Шел, Костурник
  2022-10-28 08:15:002022-10-28 12:00:00Кумановодел од корисниците од ул. Драган Стопаревиќ, Тоде Думба, 3 МУБ, Перо Шварц, 3 МУБ стари згради, Васил Драгомански
  2022-10-28 09:30:002022-10-28 14:00:00ПрилепКРИВОГАШТАНИ - с. Крушеани, с. Обршани, с. Пашино Рувци, с. Боротино, с. Бела Црква
  2022-10-28 09:00:002022-10-28 14:00:00Скопје Аеродромул. 21 - 29 СОПИШТЕ, сите корисници помеѓу кружниот тек кај сончев град и Маркет Давидов, цела ул. 24
  2022-10-28 09:00:002022-10-28 15:00:00Скопје Ѓорче Петровобјекти во с.Долно Блаце и ОУ во с.Долно Блаце.
  2022-10-28 08:30:002022-10-28 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Гиго Михајловски
  2022-10-28 10:40:002022-10-28 14:50:00Скопје Ѓорче ПетровДел од Ул. Петре Пирузе.
  2022-10-28 09:00:002022-10-28 14:00:00Струмицадел од с. Старо Добрејци
  2022-10-28 09:00:002022-10-28 14:00:00ТетовоРАДИОВЦЕ, ЖЕРОВЈАНЕ
  2022-10-28 09:20:002022-10-28 14:00:00ТетовоЛАВЦЕ, ХПП Пена, Тетовско Кале, СЕЛЦЕ
  2022-10-28 09:30:002022-10-28 15:00:00Тетоводел од с. Желино
  2022-10-28 09:30:002022-10-28 14:00:00ШтипС.КОЗЈАК

  НАЈНОВИ ВЕСТИ