петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 28 07 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 28 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-28 07:002023-07-28 13:00Гостиварс.Куново и с.Трново
  2023-07-28 08:002023-07-28 10:30КочаниОранжерии во с.Долни Подлог кај Зелена куќа
  2023-07-28 11:002023-07-28 13:00Прилепс.Врбјани,с.Славеј,с.Големо Коњари, фирми Кривогаштани Промет,Везе Шари,Бакалески, индустриска зона с.Славеј
  2023-07-28 09:002023-07-28 11:00Прилепс.Крушеани, с.Обршани, с.Боротино, с.Пашино Рувци, с.Бела Црква
  2023-07-28 08:002023-07-28 13:00Прилепул. Круме Јаскоски
  2023-07-28 07:002023-07-28 14:00Прилепс.Борино, с.Селце Крушевски, с.Белушино
  2023-07-28 08:302023-07-28 11:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: Дел од ул.Ѓорѓи Капчев
  2023-07-28 05:302023-07-28 07:30Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул Иван Манолев од бр 207 до бр 225 (непарните броеви)
  2023-07-28 06:002023-07-28 11:00Скопје Ѓорче Петровул.Знеполе и ул.Ѓорче Петров од раскрсницата со ул.Знеполе до раскрсницата со ул.Никола Пушкаров, од страна на Сетек
  2023-07-28 08:002023-07-28 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на ул.Жданец бр.48А(во близина на Жданец бр.48А)
  2023-07-28 09:002023-07-28 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: ул.Македонско косовска бригада ул.8, 10, 20, 23, 25, 29, Идадија инженеринг и уличките околу Идадија инженеринг
  2023-07-28 09:002023-07-28 14:00ТетовоСЕЛЦЕ: репетитор Космофон, ЛАВЦЕ: Калето во Тетово, ХПП Пена 407, ЛАВЦЕ, СЕЛЦЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ