сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-28 09:002024-06-28 15:00Битолаул. Томаки Димитровски
  2024-06-28 07:002024-06-28 14:00Гевгелијас.Ума
  2024-06-28 08:552024-06-28 14:30ГостиварРАВЕН: Горниот дел од с.Равен, ХЕЦ Равен, ХЕЦ Маврово Чувара, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце, с.Печково
  2024-06-28 08:452024-06-28 14:45Гостивардел од с.Чегране-области кај коритски пат, кај ветеринарна, кај центар
  2024-06-28 08:502024-06-28 15:00Кичеводел од с.Самоков и околината
  2024-06-28 08:302024-06-28 13:30ПрилепДел од ул.Кузман Јосифоски кај Јовица фризер, кафич Дипломатик, кафич Академи, Казино и кладилница, Месара Харизма
  2024-06-28 08:002024-06-28 14:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила, Дојран
  2024-06-28 08:002024-06-28 13:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: ул.11 Долно Соње
  2024-06-28 09:002024-06-28 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во Волково од кружен тек кон патот за Кучково
  2024-06-28 06:002024-06-28 16:00ШтипУЛ.ШИРОК ДОЛ, УЛ.ПАНЧЕ КАРАЃОЗОВ-ДЕЛ, СТАНБЕНИ ЗГРАДИ СПРОТИ ГРАДСКИ ПАЗАР
  2024-06-28 09:002024-06-28 10:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Ф-КА ЗА СТОЧНА ХРАНА(АГРИА)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ