понеделник, ноември 28, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-28 09:00:002021-05-28 13:00:00Гевгелијас. Николиќ, Мотел Истатов и Пречистителна станица Н.Дојран
  2021-05-28 09:45:002021-05-28 12:00:00Гостиварс.Неготино (кај бензинската пумпа)
  2021-05-28 09:00:002021-05-28 10:00:00Гостивардел од с.Г.Бањица-област кај рибарникот
  2021-05-28 09:00:002021-05-28 15:30:00КочаниВИНИЦА: с.Блатец
  2021-05-28 08:00:002021-05-28 16:00:00Кратовос.Луке
  2021-05-28 08:00:002021-05-28 15:00:00Кумановос.Опае
  2021-05-28 08:00:002021-05-28 13:00:00Кумановодел од ул 11 Ноември која што се реконструира
  2021-05-28 10:00:002021-05-28 12:00:00ОхридРЕСЕН: Објекти околу ТС Курбиново пумпи (над автокамп Асамати)
  2021-05-28 10:30:002021-05-28 12:30:00ОхридДел од с.Трпејца и вилска населба Трпејца
  2021-05-28 13:00:002021-05-28 15:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул.Наум Веслиевски и ул. 4-ти Јули
  2021-05-28 09:30:002021-05-28 16:00:05Прилепс.Марул
  2021-05-28 08:30:002021-05-28 15:00:00ПрилепПане Талески, Партизанска, Митко Цветаноски, Јури Гагарин, Кукушка, Мукос, Шакир Војвода, Поп Спасе Игуменов, Круме Волнароски
  2021-05-28 09:00:002021-05-28 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од Стопански Двор во околина на „Галафарм“
  2021-05-28 09:00:002021-05-28 12:00:00СтрумицаКОСТУРИНО: дел од село Костурино
  2021-05-28 09:30:002021-05-28 15:00:00Тетовоул.153 и 154

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја