сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-28 09:002023-04-28 14:30Битолас.Ѓавато, Космофон Ѓавато, Печуркара, с.Кажани, Вили Пајак, с.Маловиште, Рибник Маловиште
  2023-04-28 08:252023-04-28 11:00ВелесНаселба Трпезица и дел од Улица Хаџи Косте
  2023-04-28 10:002023-04-28 12:00Гостивардел од ул.Беличица кон голем пазар.
  2023-04-28 10:002023-04-28 12:30Кичеводел од нас. Горно Пашино, Систина, салон за керамика Аљаска , Еминент, Еуроука, Дрини, Прокоп и околината
  2023-04-28 07:302023-04-28 16:00Кратовос.Нерав, с.Отошница, с. Гулинци, с. Станча, с. Герман
  2023-04-28 08:002023-04-28 10:00Кумановоул.Лесковачка
  2023-04-28 08:402023-04-28 14:30Кумановодел од корисници од индустриска зона
  2023-04-28 08:302023-04-28 14:00Кумановос.Лукаре, Објекти на брана Глажња, с. Гошинце, с. Стрима, Базна станица на А1 во с. Липково, с. Липково, Објекти на брана Липково, Филтер Станица Липково, с. Р'нковце
  2023-04-28 10:002023-04-28 15:00ПрилепКРУШЕВО, Мин. за финансии, УЈП
  2023-04-28 08:352023-04-28 16:35Прилепс. Ивањевци, с. Подино, с. Св. Тодори, с. Трновци
  2023-04-28 08:302023-04-28 12:00Скопје АеродромКеј Димитар Влахов - МКЦ (Младински Културен Центар)
  2023-04-28 09:002023-04-28 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Нерешка.
  2023-04-28 09:002023-04-28 12:00Скопје Ѓорче ПетровОбјектите на Бул.8-ми Септември од мостот до новиот кружен тек, од страна на Ху-Бо Маркет
  2023-04-28 09:352023-04-28 11:00Стругас. Ново Село и дел од с.Биџево.
  2023-04-28 09:002023-04-28 15:00Струмицас. Старо Добрејци
  2023-04-28 10:002023-04-28 12:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат во близина на школото
  2023-04-28 09:002023-04-28 15:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Деребој, објекти кои се наоѓаат на патот кон с.Фалише и околината
  2023-04-28 09:002023-04-28 15:00Тетоводел од с.Камењане, објекти кои се наоѓаат кај старата општина

  НАЈНОВИ ВЕСТИ