сабота, април 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 28 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-28 09:00:002022-01-28 12:00:00Гостивардел од с.Долна Бањица - област кај стара болница
  2022-01-28 09:30:002022-01-28 12:30:00Гостивардел од ул.ЈНА - кај маркет Монтенегро
  2022-01-28 08:00:002022-01-28 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Црвена Вода бр.17
  2022-01-28 08:00:002022-01-28 11:30:00Скопје Аеродромдел од с.Добри Дол
  2022-01-28 09:00:002022-01-28 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле, дел од ул.Миле Поп Јорданов и дел од ул.Стогово
  2022-01-28 10:00:002022-01-28 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Јуриј Гагарин бр.28-6

  НАЈНОВИ ВЕСТИ