петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-27 08:30:002020-11-27 16:30:00Битолас. Доленци, Зенго Доленци, Акваленд, с. Железнец, ХПП Кушница, ХПП Големо Илино, Ни Ол Трејд и Космофон Доленци
  2020-11-27 08:30:002020-11-27 14:30:00Делчевос. Полето, с. Киселица, с.Турија., с.Бигла, ДЕЛЧЕВО: дел од населба Басарица, с. Селник, с. Илиово, с. Очипала, с. Ветрен и с. Црквенец, с. Вратиславци, с. Драмче
  2020-11-27 09:15:002020-11-27 14:30:00Кавадарцис.Рожден
  2020-11-27 10:00:002020-11-27 14:00:00Кочаниул. Пролетерски Бригади, ул. Македонска, Станбената зграда наспроти Жито Ориз, ул. 7 ми Септември, ул. Крум Вранински, населба Усова Чешма, ул. Руен, ул. Мишо Арсов
  2020-11-27 10:00:002020-11-27 12:00:00КочаниЗградата и дуќаните над аптека ЗЕГИН во трговски центар, Дуќаните околу Топ ШОП, ул. Маршал Тито (објектите во поранешниот Шопинг Центар)
  2020-11-27 14:00:002020-11-27 15:00:00Кратовос.Туралево: маала Селимица во с.Туралево.
  2020-11-27 09:00:002020-11-27 14:30:00Кратовос.Добровница, с.Киселица-маала Рашки Рид.
  2020-11-27 09:00:002020-11-27 11:30:00Кратовоул.Млачки Пут, ул.Царка Андреева, нас.Царина
  2020-11-27 12:00:002020-11-27 13:30:00Кратоводел од нас.Зорле Маала.
  2020-11-27 09:00:002020-11-27 12:00:00ПрилепИнститут за тутун, Гробишта Песиобарци, Фирми Стибера, Пирган, Корвин Стоун,Фирми за мермер, с.Мажучиште, Ладилник Примес
  2020-11-27 08:00:002020-11-27 12:30:00Скопје Аеродромселата Горно, Долно Количани, Пагаруша,Вртекица, Равни Габер, Драчевица, Црвена Вода, Цветово, Дом Китка, Палиград, Алдинци, Караџица, Мала река
  2020-11-27 12:00:002020-11-27 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Веселин Маслеша, Шекспирова и Бранислав Нушиќ
  2020-11-27 12:00:002020-11-27 13:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул.Исаија Мажовски, Ибе Паликуќа, Воин Драшковиќ, Стево Филиповиќ
  2020-11-27 08:30:002020-11-27 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Кленоец и ул.Владимир Каваев
  2020-11-27 08:05:002020-11-27 11:00:00СтругаСело Долно Татеши
  2020-11-27 09:00:002020-11-27 12:00:00Струмицакруг на поранешен Младост, Егејско Маало, Дени-Компани, Разнопромет-Ас, Разнопромет-трен, Шумско стопанство, Бензинска пумпа Макпетрол ул.Гоце Делчев бр.50, Евростил-М, бензинска Макпетрол,Интер-метал
  2020-11-27 09:30:002020-11-27 14:30:00Тетовоул. Илинденска и зградите во Блок 77
  2020-11-27 10:00:002020-11-27 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: дел од ул.11-та Мак.Бригада без напонување дел од улица 11-та Македонска бригада, делот на вкрстување со ул.29-ти Ноември

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја