четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-27 09:002023-01-27 13:00Битоласелото Лавци и вилите пред село Лавци
  2023-01-27 09:502023-01-27 11:00Гостивариндустриски капацитети (Каменоломи Јефута, Пелагонија, Прогрес 98) кон премин Стража, с. Речане, с. Ново Село, с. Церово, с. Сретково
  2023-01-27 09:002023-01-27 12:00Гостиварул. Балиндолска
  2023-01-27 09:302023-01-27 13:30Гостивардел од ул. Сретко Крстески, ул. Јастре Здравкоски, дел од ул.Илинденска, дел од ул. Светозар Пепоски
  2023-01-27 08:002023-01-27 10:00Кумановокорисниците од Нас. Карпош, ул. 42 Малотино Трејд
  2023-01-27 10:002023-01-27 13:00ПрилепАлександар Македонски бб - Елит Кафе, фабрика Марфил, бензиска пумпа Макпетрол, Трио
  2023-01-27 08:302023-01-27 10:30Скопје Васил ГлавиновУл.Хо Ши Мин, од бр 206 до бр 228.
  2023-01-27 11:002023-01-27 13:00Скопје Васил ГлавиновУл. Христијан Тодоровски од бр. 98 до бр. 104
  2023-01-27 09:002023-01-27 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Сандево и с. Мирковци
  2023-01-27 09:002023-01-27 10:00СтрумицаОсновно училиште Никола Вапцаров, ул. Мануш Турновски, ул. Младинска на потегот кај училиштето, ул. Ценка Павлова, ул. Ѓорѓи Василев
  2023-01-27 09:002023-01-27 12:30Тетоводел од с. Мала Речица, објекти кои се кај џамијата, дел од ул. 172
  2023-01-27 10:002023-01-27 14:30Тетоводел од град Тетово, делови од улиците: Б.Кидриќ, Б. Тоска, 120, 121, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат позади Биро за Вработување

  НАЈНОВИ ВЕСТИ